Direktlänk till inlägg 1 juli 2013

Kändisar.

Av wiolettan - 1 juli 2013 11:30


 För det mesta gör jag mig en uppfattning om våra så kallade kändisar. Hon eller han är si eller så. Men, i verkligenhetens avslöjande ljus kanske de är helt annorlunda.


Några exempel.


Prins Daniel blev jag glatt överraskad över då jag såg honom andra gången. Första gången var i Örebro och då var också Viktoria och hennes föräldrar med. Då stod jag lite långt bort så det blev inga närbilder precis. Men, då Prins Daniel var här i Sundbyberg på golfängarna och slog ett golfslag, var jag bara knappa två meter ifrån honom, och, han är mycket smalare, snyggare och med en rörligare mimik än på bilder och filmer.


Loa Falkman har jag också sett två gånger. Första gången kom han in på samma café där jag satt, jag kunde ha tagit i honom. Den andra gången var här i Sundbyberg på ett museum där han blev intervjuvad. Då slogs jag av att han var så otroligt kort och liten till växten och hade så snälla ögon.


Cilla och Totte var och uppträdde på en utomhus scen här i Sundbyberg. Otroligt, men så duktig hon är, Cilla. Buktalar och sjunger så att det syns som om det är apan Totte som gör det och inte Cilla.


                                       

Prins Daniel                                Loa Falkman + två andra kändisar           Cilla med sin apa.
                                                 Känner ni igen någon?

Bilderna blir större om ni klickar på dom.

Nu  har jag varit och sett Barbro Svensson, Lill-Babs, i verkligheten, det var en upplevelse. Hon är så enkel och spontan, precis den uppfattningen jag har fått av henne via TV bilder. Hon är 76 år men är otroligt proffsig i sitt uppträdande på scen fortfarande. Det var intressant och roligt att se och lyssna till henne.


 

Det var mycket med folk.



                                             

Hon är så mån om sin publik och är så närvarande. Jag stod så nära scenen och det kändes som om hon sjöng bara för mig ibland, för våra blickar möttes flera gånger. En äldre, lite bedagad man vinkade till henne, hon log och vinkade tillbaka, under tiden hon sjöng.


Idag har vi tvättstugan så det blir lite spring upp och ner. Nja, jag åker hiss, borde ju gå dessa trappor.


Ska även till vårdcentralen för PK prov, plus inhandla lite till vår resa.



 
 
Ulla

Ulla

1 juli 2013 14:45

Kram o tack för fina bilder och ord,,,,

http://hoppets.bloggplatsen.se

 
Kaisa

Kaisa

1 juli 2013 15:20

Roligt inlägg... :) Jag ser kändisar varje dag, några bor i huset där jag bor. :)
En varm kram från mig!

http://andestyrka.blogspot.com

 
Kaisa

Kaisa

1 juli 2013 15:24

Lill-Babs är BARA 75 år inte 76 :-)

http://andestyrka.blogspot.com

 
snawitz

snawitz

1 juli 2013 15:27

Det är alltid skillnad på saga och verklighet.
Allt och alla ska ju se så snyggt ut i pressen

Önskar dig en fortsatt bra dag
kram

http://snawitz.blogspot.com

 
Piedra

Piedra

1 juli 2013 15:39

Roligt det du säger om prins Daniel att han är bättre i verkligheten, för jag tycker inte han är rolig att se på TV. Någon som för mig blev mycket bättre i verkligheten var Ernst-Hugo Järegård. Jag var inte vidare förtjust i honom, men jag mötte honom på väg till kyrkan när jag skulle gifta mig, och då gratulerade han och önskade lycka till. Så'nt är trevligt, när kändisar inte sitter på sina höga hästar. Varm kram! ♥

http://piedra.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

1 juli 2013 17:08

Jag ska åka till Visby i morgon och se om jag får syn på några kändisar nu när stan är full av dem. Almedalsveckan lockar både politiker och andra kändisar till ön.
Hoppas att ditt PK-värde var bra. Jag ska och testa mitt i morgon förmiddag.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
GeddFish

GeddFish

1 juli 2013 17:51

Jag har sett både Victoria och Daniel i verkligheten, det var när de besökte Läckö slott och jag fick ett leende av dem, där jag stod med min kamera och fotograferade. De var inte alls spända utan förtjusande. Lill-Babs har jag aldrig sett i verkligheten, men tänker mig henne glad och naturlig.
Ja, alla kändisar är vanliga människor som du och jag egentligen.
Kul att se dina bilder, hoppas du mår bra. Varm kram, Gerd ♥

http://gerd-geddfish.blogspot.com

 
snawitz

snawitz

1 juli 2013 19:29

SV: tur att de som jobbar på myrorna är trevliga. Annars hade jag aldrig gått dit något mer

mvh

http://snawitz.blogspot.com

 
Znogge

Znogge

1 juli 2013 19:31

Jag har inte sett någon av dem IRL mer än drottningen och verkade inte översvallande precis. Men Victoria och Daniel tycker jag verkar sympatiska vilket även gäller Lill-Babs. Sedan tycker jag inte att hon sjunger så bra men det är en helt annan femma ;-) Hon verkar mycket trevlig och seriös!

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
gun

gun

1 juli 2013 21:11

Ja Lill-Babs är folklig utav sig. Ser att du har träffat många kändisar men du bor i rätt stad för det:). Jag brukar aldrig se dem förutom Dileva som kom i en skär kostym nere på Sture han såg jag:):). Berodde nog på färgen som han hade på kostymen.
Resa igen??
Hoppas du mår bra.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Glamourwomen

Glamourwomen

1 juli 2013 22:26

Prins Daniel har jag inte sett därimot Hans svärföräldrar! Kungen och Drottningen! Drottningen besökte Astrid Lindgrens barn sjukhus då min son var inlagd, hon har faktiskt hållt i honom! Jag hade kameran laddad med vågade inte fråga om ett foto,hon var väldigt trevlig och frågade om min sons sjukdom hon brydde sig mycket fick faktiskt ett par brev av henne efter det besöket! Dessa var dock adresserade till min son! Det bettyde mycket för honom.Bor mycket kändisar här i Bromma, ser de lite då och då. Kramar till finaste dig och tack för kul inlägg! DS Lill-babs har jag med sett ett par ggr.

http://nattstad.se.glamourwomen

 
Kikkan

Kikkan

2 juli 2013 01:45

På tal om kändisar, på 80-talet kom Drottning Silvia fram till mig & bad om ursäkt att lilla Madelene kom & störde.. Min systerdotter & Victoria gick i samma skola men olika klasser & Madelen var tydligen helt uttråkad av sin stora systers skol-upprop och kom spingads med sin leksakshund till mig och ville leka. Jag förklarade att jag absolut inte hade störts utan hade haft det så trevligt.

http://kickssons.bloggplatsen.se

 
blessingsrehab

blessingsrehab

2 juli 2013 15:39

Tjohej :) Har du varit på kändisgalej så sköj..Jag ser bara mina vanliga grannar när jag sticker ut näsan utanför dörra ;)..Men jag är ju nästan aldrig i sammanhang där de finns..sommarkramar Bless. Tack för underhållande läsning W

http://blessingsrehab.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

6 juli 2013 00:21

Tycker Daniel har otroligt löjliga kläder på sej *skratt* påminner om Stig-Helmer i Sällskapsresan ha ha ;)
Loa verkar sympatisk & Cilla är jätte kul :)) men LillBabs glänser över alla♥

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards