Direktlänk till inlägg 9 juni 2015

Blommor, bin, baddräkt och bikini.

Av wiolettan - 9 juni 2015 08:39


"Äntligen har mormor köpt en ny baddräkt".

"Vad var det för fel på den gamla då"?

"Den var utsliten på knäna"?


Så långt har det inte gått för mig, men visst, nu skulle jag behöva en ny, kanske dags att gå på en inköpsrunda för jag tror att det inte är så lätt att hitta någon som jag gillar. Bikini baddräkt har jag växt ifrån, om jag får uttrycka det milt.


 

Detta såg vi på vår morgonrunda.


Fantasin sätter igång. Iläggssula, hur tappar man en sådan? Blev skorna för trånga under motionssrundan? Var det bara en fot som klämde? Jaja, något svar får jag inte.


 


Med andra ord. Idag är det sommar hos oss. Sol ifrån en klarblå himmel och elva grader varmt, fast klockan inte är så mycket ännu.  Rhododendron utanför vårt hus blommar så rikligt i år.



 

De är så stora och pampiga och humlorna gör sitt till, som synes. Kanske inte? Kanske bin?


 

Men här då? Här syns ju baken riktigt bra på en humla. För det är inte ett bi.


Nu ska jag strax iväg. Tid hos frissan för klippning. Måste vara fin, i håret åtminstone, nu då vi snart ska ha semester.




 
 
Geddfish

Geddfish

9 juni 2015 09:23

Ny bikini! Jo, jag köpte en ny bikini när jag var i Thailand 2013, men är nästan benägen att vilja ha min baddräkt i stället, rätt ny. Går ju att variera. Det blev inte sy mycket badat i fjol.
Fina blomsterbilder, ja man ska inte klaga över grönskan, den frodas verkligen. Nu har vi nästan en sommardag idag. Får väl hitt på nåt.
Trevligt bli fin i håret.
Kram ♥

http://gerd-geddfish.blogspot.com

 
Znogge

Znogge

9 juni 2015 16:02

Vilken vacker blomning hos er! Rhododendron har planterats inne i skogen här i lilla hålan och det är en härlig kontrast till det vilda!

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Piedra

Piedra

9 juni 2015 16:24

Oh, så vackra blommor du har fotograferat! Det är helt klart en stämningshöjare.

Jag får likadana undringar som du när jag ser klädesplagg liggande ute. Hur kan de inte märka att de tappar t ex en sko eller en jacka?

Varm kram! <3

http://enplatsilivet.blogspot.se

 
Comsi comsa

Comsi comsa

9 juni 2015 17:16


Hi hi hi... nja, detta med baddräkt eller bikini, jag tror jag vill ha tankini istället i går... Blommorna är så fina och doftar så gott...

Kram på dig ♥

http://egopyret.blogspot.com

 
Patricia

Patricia

9 juni 2015 18:30

De där buskarna är bara för fina, men ja, jag brukar vara lite rädd för dem för de är ju alltid fulla med massa otäcka bin/humlor eller vad det nu är haha:P

Hoppas du hittar en baddräkt som faller dig i smaken.

Hihi, jag är precis som du, hjärnan går på högvarv och funderar på varför den där sulan ligger där..

http://patriciac.blogg.se

 
Gunnel

Gunnel

10 juni 2015 08:11

Haha! Ja utsliten vid knäna är inte min baddräkt, men det hade inte varit dumt med en ny ändå....och bikini blir det definitivt inte. Precis som du så undrar jag över den där sulan. Den sätter verkligen igång fantasin. Ha det bra.

http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

 
Lena i Wales

Lena i Wales

10 juni 2015 10:27

Fina blom- och trädbilder!
Trevligt studentfirande!
Baddräkt, ja när ska man få använda den måntro?
Ha det bra!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
wiolettan

wiolettan

10 juni 2015 21:07

Gunnel, jag har suttit och beundrat de vackra kaffekoppar och kaffekannor som du visade på din blogg. Försökte fyra gånger att kommentera inne hos dig, men det gick inte.
Så du få en kram här inne istället.

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards