Direktlänk till inlägg 28 november 2016

Datorstrul, eller är det jag?

Av wiolettan - 28 november 2016 10:53



Jag blir så ledsen. Några av de som jag brukar bloggvandra hos kan jag ej gå in och kommentera. Vill så gärna eftersom ni har skrivit något som  berört mig eller som jag har tyckt vara bra och då vill jag gärna säga det.


Hos en del kan jag skriva, men kommer inte längre. Vid ”kommentera som” blir det bara en blank ruta, och sen kommer jag inte vidare.


Hos andra kan det ta jättelänge att överhuvudtaget komma ner för att skriva någonting. Det är så tungt och går så sakta, fast, det är inte hos så många. Men det tär.


Sedan detta med ”bevisa att du inte är en robot”. Jodå, det kan jag kanske, ibland, men tar det 3-5 försök då är det nästan så att jag ger upp eller tänker nu är jag så gammal att jag inte ens klarar det minsta lilla.


Det står ”hoppa över”, eller ”försök igen”. Dessa butiksfasader till exempel. Tryck bort en och så kommer det strax därpå en ny i samma ruta.


Bloggplatsen, ni som har den, där fungerar det utan problem.


Kanske är det min dator som är gammal eller klarar inte av vissa saker, jag vet inte.  Men ett vet jag, detta tar på, stressad blir jag och går upp i varv. Ska ju inte behöva reagera så för något så litet, men jag kan inte hjälpa det. Det är inte nyttigt.


Så bara så att ni vet. Alla som kommenterat hos mig går jag in och försöker hos er också. Ser ni mig inte så har jag inte lyckats.


Är jag ensam om detta?


Idag har vi tvättstugan, lite ärenden och sedan på eftermiddagen, någon gång,  är vi lediga.


 

Nu har vi fått lite snö igen och det är jättehalt. Vi hade broddar på oss, men halkade flera gånger ändå. Så en halvtimme fick räcka.



Någon har nästan satt ett avtryck som av ett hjärta av sin sula.









 
 
Geddfish

Geddfish

28 november 2016 12:02

Jag har också tvättstugan idag!
Usch, vad tråkigt när datoriet krånglar, grrrr. Det blir som en energitjuv.
Hos mig kan du hoppa över det där med att bevisa att du inte är en robot. Chansa direkt på publicera.
De gratis bloggportalerna kan krångla med olika mellanrum. Just nu inget strul för mig.
Varm kram ♥

http://gerd-geddfish.blogspot.se

wiolettan

28 november 2016 14:32

Energitjuv var rätta ordet.
Aha, går det att hoppa över robotgrejen. Bra. Det ska jag testa om det fungerar för mig.
Kram till baka.

 
Gunnel

Gunnel

28 november 2016 12:27

Jag har inga problem att kommentera på någon av de bloggar jag läser, men jag har fått höra att det är vissa problem med att kommentera hos mig. Det har hänt tidigare och sen helt plötsligt är det som vanligt igen. Trist så länge det varar, men jag vet inte vad jag själv kan göra för att underlätta. Ha det så bra.

http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

wiolettan

28 november 2016 14:28

Så skönt att du slipper det. Idag har jag försökt hos dig flera gånger, går ej.
Hoppas att det blir att det går igen sedan som du skriver.
Men du vet, jag läser hos dig eftersom jag tycker om din blogg och försöker skriva, kanske blir det bra sen.

 
Ingrid

Ingrid

28 november 2016 12:50

Jag har slutat att ange namn/webadress när jag kommenterar hos blogspot-bloggar, utan loggar in med mitt googlekonto. Då slipper man bevisa att man inte är en robot, för det tål inte mina nerver heller. Man känner sig som en idiot där man sitter och försöker hitta hus eller bilar eller vad de hittar på.
Ha det så gott!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

wiolettan

28 november 2016 14:25

Det var ju smart, då slipper du gå upp i varv, eller det kanske är bara jag som gör.
Nu har jag inget Googlekonto så jag kan inte göra det du gör.
Ha det bra själv och kram tillbaka.

 
Comsi Comsa

Comsi Comsa

28 november 2016 13:34


Läste att Bosse också hade detta problem, irriterande värre... Går också igång på saker som inte fungerar, alltid sker detta dessutom när man har som mest bråttom också... Men bara lugn fina du för nu vet vi... :D)

Varm kram ♥

http://egopyret.blogspot.com

 
Ditte

Ditte

28 november 2016 17:42

Jag känner igen mig. Det är hos blogspot det är klurigt och jag blir också så trött på att markera byggnader elle rita cirklar runt saker för att bevisa att jag inte är en robot. Jag har inte heller lyckats kringgå. Det hjälper inte att hoppa över och publicera direkt för då får jag göra om.
Och jag vill inte ha ett konto hos Google. Har man det går det visst enklare.
Ja, lite snö är det här i Stockholm men idag har jag bara varit ute en kort stund. Helgen var fantstiskt rolig och innehållsrik och dte blir resten av veckan också så jag vilar mig i form idag.
Önskar dig en skön ledig kväll.
Stor kram!

http://akker.blogg.se

 
Znogge

Znogge

28 november 2016 21:50

Jag är supertrött på dessa verifieringar som ibland kräver upp till sju försök. Ibland är jag på väg att ge upp. Just nu fungerar det dock hyfsat bra så man är tacksam för det lilla men ibland är det inte lätt att veta om det är en sjö eller en flod...

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Anki

Anki

29 november 2016 09:01

Trist när det krånglar med tekniken. Vet att en del har problem hos mig som har blogspot - tyvärr är det utom min kontroll, annars hade jag försökt göra något åt det. Jag har problem hos en del som har Wordpress istället ... såå irriterande.
Ha en bra dag!
Kram

http://https://ankistankar.blogspot.se

 
Lisbeth

Lisbeth

29 november 2016 15:07

Hos dig går det bra att kommentera sedan jag kryssade för "Kom ihåg mig" men på blogspot går det inte alls ibland.
Ha en bra tisdag! Kram.

http://lma7/wordpress.com

 
TantGlad

TantGlad

29 november 2016 21:06

Trist när det strular. Har själv svårt att kommentera hos några av mina bloggvänner. Konstigt. Sen detta med robot. Åh vad less jag blir på det ibland å ibland när inte kommentaren publiceras så struntar jag i att fortsätta bara därför allt krångel. Man trycker på robot.....å...näe. ibland krångler det.

Nu får du Ha en fin kväll vännen.

Stor kram.

http://tantglad.bloggo.nu

 
Lena i Wales

Lena i Wales

30 november 2016 09:49

Jag har hört att det är flera som har problem, någon gång har det hänt mej, men inte ofta. Däremot är jag trött på robotgrejerna för de funkar inte alltid.
Jag tror inte det beror på dej, utan bloggarna, men vet inte.
Ha en bra dag önskar Lena från ett frostigt Wales

http://leniawales.wordpress.com

 
Primrose

Primrose

30 november 2016 21:33

Skohjärtat är läckert ,-)
Hoppas det löser sig och du kan kommentera igen.
Jag vet ju inte hur det är på min blogg, men måste tyvärr ha det så för jag har fått en person som lägger in en massa otrevliga saker och annat som inte har med henne att göra, andras hela bloginlägg t.e.x
Har försökt att som förr ha kommentarer öppna men då är den där personen där igen!
Jag har köpt icebugs, dom kan jag rekommendera, lite dyra, men man halar inte och kan ha dom på sig i affärer. Kanonbra!
Skönt med lite snö, men det är många som halkar, det är otäckt!
Ha det så bra KRAM Primrose ,-)

http://enrosafluga.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

30 november 2016 23:42

Så fint hjärta dom behövs överallt och jämt.
Synd och jobbigt när det strular. Hoppas det fixar sej. Snöskydd som Princess säger är kanon, gubben min har testat. Kramar

http://kicki-olsson-58.bloggo.nu

 
Bosse Lidén

Bosse Lidén

3 december 2016 18:16

Skriva kommentar är inga problem. Men finns det inga alternativ, utan hela fältet är vitt är det inte lätt att gå vidare. Undra vad det beror på. Det bara blev så för ett par veckor sedan. Än så länge har jag bara märkt det hos Anki och Gunnel. Trist nog är det två av mina favoritbloggar. Jag läser dem och hoppas det fixar sig av sig självt snart. Det har det gjort förr.
Helgkram Bosse

http://bosseliden.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards