Alla inlägg den 3 juni 2013

Av wiolettan - 3 juni 2013 11:38


Så var vi hemma igen och det känns bra. Vi har haft många trevliga dagar i England. Vädret? Jo, vi hade tur med vädret. De som var med på samma resa som oss, tyckte nog att det var i svalaste laget och för mycket moln, men jag klagar inte över det. Första dagen var det regn, nästan hela dagen och den sista dagen i London var det periodvis rikligt med regn, men dagarna däremellan var bra.


Jag tycker mycket bra om London. Det finns så mycket att se och vi har bara hunnit med en bråkdel. Människorna är så vänliga. Stannade vi och tittade på kartan kunde det komma någon fram och fråga om vi behövde hjälp. Utan karta var det kanske svårt att se att vi var turister. Mysingen sa att jag såg så engelsk ut med mitt röda hår och några kameror skyltade vi inte med.


Den första dagen var vigt till blomsterupplevelser. Ni skulle ha sett så vackert det var. Vi var på 100 års jubileum av RHS Chelsea Flower Show. En otrolig upplevelse.  Alltid tredje veckan i maj och alltid 160.000 besökare. Ett gigantiskt cirkusliknande tält som var fullt med nästan en miljon utställningsväxter. Alla som ställde ut, verkade tävla om att göra det vackraste arrangemanget.


Vi kom dit vid 10-tiden och redan då var det mycket folk. På eftermiddagen var det nästan omöjligt att se något för alla människor. Den dagen regnade det så alla försökte komma in under tältduken. Annars fanns det en hel del att se utanför också.


  

Ni ser. Det var svårt ibland att fota utan att det kom en del huvuden med.



 


 


 


Här syns det att det var fullt där folk kunde gå. Den där kön gick inte fort. 


 


 


 


Dessa djur är gjorda av rötter ifrån olika växter.


Idag har vi tvättstugan och allt återgår så småningom till det vanliga.




  









Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards