Alla inlägg den 2 juli 2015

Av wiolettan - 2 juli 2015 08:51


Jag är trött fast det bara är början av en ny dag. Anledningen kanske är att det är så varmt. Vi steg upp tidigt, mycket tidigt för att vandra ut, ínnan det blev så varmt, men vi hann inte. Hjärtfel och värme, dålig kombination, känner i varje fall jag.


 

Fick ett sådant fint gökur. Det följde med stugan. Spegeln köpte vi för 50:- på Loppis i Trehörningsjö.



 

Denna skog följde också med stuggåvan.


 

Där uppe i Ångermanland hade sommaren inte kommit så långt som här, men en fin koja hittade vi. Där har nog barn haft trevligt.


 

Goda granskott. Mysingen älskar att smaka på dessa. Det fick han göra innan vi åkte på semestertrippen, då fanns de vid Råstasjön, sen försvann de, men "hemma"  var våren lite senare, så då fick han äta igen.


 

Kan ni se något djur på denna bild och i så fall vilket? Kan tala om, som en liten ledtråd kanske, att jag blev mycket förvånad då jag såg dessa däruppe.


  

Här är vi på väg upp till Lillmyran. Det är min brors skog och som jag har varit med och plantsatt. Det är väl drygt 60 år sedan. Det var brant på stigarna upp, vilket jag inte hade några problem med förr. Märkligt!? Min äldsta bror fick sätta sig och vila lite.



 

Här var det ett kalhygge då jag var tonåring och jag, med några andra, hjälpte min pappa med att plantsätta ny skog, på hans mark. Då jag väl hade fått in snitsen, så gick det bra.



 

Som vanligt, ett hjärta. Tänk att det är så många som gillar hjärtan. Men, jag skulle nog tycka att detta hjärta skulle irritera mig då jag satt och körde, så det skulle jag inte hänga där om det var mitt.


Ha en finfin dag, ni som älskar sol och värme. Ja vi andra hoppas jag också får det härligt. Nu måste vi ut igen och handla lite.



Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards