Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

Uppdatering.

Av wiolettan - 14 mars 2013 08:30


Hur kan någon bli så klantig, som jag?


”Hur gjorde du”, undrade mysingen, ”det där ska ju inte kunna gå”, sa han,  medan han sprang och hämtade förband.


Hur jag gjorde? Jo, jag gick min vana trogen i rask takt till köket, får dålig balans ibland så jag tog tag i dörrposten, eller mitt emot och fastnade i lilla hålet i låsblecket, med tummen, fortsatte att gå, men tummen var ju kvar där den hade fastnat. Oj, så ont det gjorde och blodet rann.


Mysingen är förkyld, hostar och har sig, men han var ändå till Danderyds sjukhus för en undersökning som han fick kallelse till, en koll att inte någon ny tumör har kommit.


Jag var i går till en läkare på vårdcentralen och där fick jag ta i på skarpen, nästan, vilket jag har svårt för till främmande människor, men det är ju min kropp och liv det gäller. Tog också ett PK prov, får se vad det visar denna gång.  3,0 har det varit två gånger i rad. För mycket enligt min åsikt, men inte enligt läkaren.


Vad har vi gjort mera då?  Haft övning i vår lilla sånggrupp på SPF, varit till min förra mans grav på Skogskyrkogården, tänt ljus, lagt en blomma. Han skulle ha fyllt år häromdagen.


Köpt kopiator till SPF och fått hem den.


Varit till frisörskan och klippt mig. Är inte nöjd, för kort, vill ha lite långt hår, försent nu. Men, nu skyller jag på min feghet igen. Hon var stressad, hade en kund som satt och väntade, plus att hon inte fick något varmvatten, de håller på att renovera och hon vill ju förstås ha öppet ändå.


Gått några korta morgonpromenader, i kylan, har vi också gjort.


   


Sett dessa tre fina råddjur på väg ner till Råstasjöns is, tror jag.


   

Optimistens tankar.


 
 
Znogge

Znogge

14 mars 2013 09:23

Men vilken otur för dig! Fast när olyckan är framme kan allt hända och på det mest konstiga vis. Hoppas tummen läker och att Mysingen din får ett bra besked på sin undersökning.

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Ninnibeth

Ninnibeth

14 mars 2013 09:54

AJ! Och hr har jag hoppats att min mellansyrra ska "växa ur" sin klantighet, men uppenbarligen så gör man inte det... ;)

http://ninnibeth.wordpress.com

 
Ulla

Ulla

14 mars 2013 10:19

Aj aj,,,,,,vilken otur men hoppas du får en fin dag i alla fall och att det inte blir fler olyckor,,,,kram ,,,

http://hoppets.bloggplatsen.se

 
Marit

Marit

14 mars 2013 11:10

Aj, det där måste ha gjort ont. Jag läste någonstans häromdan att det händer flera olyckor hemma än i trafiken =/
Asch, håret växer ut så fort igen.
Ja, man måste stå på sig nuförtiden överallt. Men det är inte så lätt alla gånger. Vi får försöka iaf =)

Önskar dig/er en finfin dag!
Kram ♥

http://mammayth48.wordpress.com

 
Piedra

Piedra

14 mars 2013 12:17

Jag har skurit upp fingrarna på de konstigaste saker. En resväska bl a som skar upp ett finger rejält. Det blöder så hemskt när man skadar fingrarna.

Vad är PK-prov för någonting? Inom vården får man verkligen träna sig på att stå på sig. Annars kollar de ingenting. Jag var på lungrönten igår, så nu väntar jag på att läkaren ska höra av sig med resultatet.

Kram! ♥

http://piedra.bloggplatsen.se

 
Kaisa

Kaisa

14 mars 2013 12:32


Aj för tummen..... Ja, man kan behöva att ha lite skärpa i rösten för att man skall få som man vill.... Håret växer snart ut men inget roligt att inte bli nöjd.... Stor kall och solig kram!

http://andestyrka.blogspot.com

 
Simona

Simona

14 mars 2013 14:14

Tittar bara in och ger en kram! Kram till dig!

http://pågottochont:blogspot.com

 
S/Y EUPHORIA

S/Y EUPHORIA

14 mars 2013 15:18

Det är tyvärr lätt hänt med en olycka. Jag ramlade ju på min egen tomt utan snö is eller annat för några år sedan och bröt foten, sex frakturer i den.
Krya på dej!
Kram

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

 
GeddFish

GeddFish

14 mars 2013 22:31

Aj, vad det gjorde ont i mig!
Jag var nere hos grannen Sonja 81 år, idag och fikade. Hon hade skurit sig på en tidning, det kan bli jättevasst och dumt.
Ja, en får kämpa på med småskavanker och dylikt men lite glädjeämnen finns det.
I morgon lyfter jag, du får se då hos mig, kram♥

http://gerd-geddfish.blogspot.com

 
paloma

paloma

15 mars 2013 06:04

Men vilken otur du hade! med tummen! behövde du sy? trist när man blir dåligt bemött på VC, Med all rätt sa du till! och frissan då? även om hon var stressad måste hon ju göra sitt bästa! verkar ha haft en liten kämpig dag. styrke kramen kommer här! härlig bild på rådjuren. Ja nu bär det av för oss! och tack för dina fina ord i går. kramar

http://www.nattstad.se/Glamourwomen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards