Alla inlägg den 1 juli 2013

Av wiolettan - 1 juli 2013 11:30


 För det mesta gör jag mig en uppfattning om våra så kallade kändisar. Hon eller han är si eller så. Men, i verkligenhetens avslöjande ljus kanske de är helt annorlunda.


Några exempel.


Prins Daniel blev jag glatt överraskad över då jag såg honom andra gången. Första gången var i Örebro och då var också Viktoria och hennes föräldrar med. Då stod jag lite långt bort så det blev inga närbilder precis. Men, då Prins Daniel var här i Sundbyberg på golfängarna och slog ett golfslag, var jag bara knappa två meter ifrån honom, och, han är mycket smalare, snyggare och med en rörligare mimik än på bilder och filmer.


Loa Falkman har jag också sett två gånger. Första gången kom han in på samma café där jag satt, jag kunde ha tagit i honom. Den andra gången var här i Sundbyberg på ett museum där han blev intervjuvad. Då slogs jag av att han var så otroligt kort och liten till växten och hade så snälla ögon.


Cilla och Totte var och uppträdde på en utomhus scen här i Sundbyberg. Otroligt, men så duktig hon är, Cilla. Buktalar och sjunger så att det syns som om det är apan Totte som gör det och inte Cilla.


                                       

Prins Daniel                                Loa Falkman + två andra kändisar           Cilla med sin apa.
                                                 Känner ni igen någon?

Bilderna blir större om ni klickar på dom.

Nu  har jag varit och sett Barbro Svensson, Lill-Babs, i verkligheten, det var en upplevelse. Hon är så enkel och spontan, precis den uppfattningen jag har fått av henne via TV bilder. Hon är 76 år men är otroligt proffsig i sitt uppträdande på scen fortfarande. Det var intressant och roligt att se och lyssna till henne.


 

Det var mycket med folk.



                                             

Hon är så mån om sin publik och är så närvarande. Jag stod så nära scenen och det kändes som om hon sjöng bara för mig ibland, för våra blickar möttes flera gånger. En äldre, lite bedagad man vinkade till henne, hon log och vinkade tillbaka, under tiden hon sjöng.


Idag har vi tvättstugan så det blir lite spring upp och ner. Nja, jag åker hiss, borde ju gå dessa trappor.


Ska även till vårdcentralen för PK prov, plus inhandla lite till vår resa.



Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards