Direktlänk till inlägg 14 juni 2014

Intressant!

Av wiolettan - 14 juni 2014 08:00


Tillbaka igen. Tack för att ni ändå "håller koll" på mig, fast jag inte har "synts till".  Försökte igår men det blev lite märkligt.


Det blir ibland flera dagars uppehåll här, beroende på olika omständigheter. Denna gång var det att jag fick tillbaka förmaksflimret och att min mans bror varit här och hälsat på.


Det första, inte trevligt, det andra desto trevligare. Jag hade inte träffat honom förut så det var mycket spännande och intressant. Mycket intressant dessutom. Det är ju så att vi bildar oss gärna en uppfattning om hur människor som vi inte har träffat men hört talas om mycket, är. I min vildaste fantasi hade jag inte tänkt att min mans bror skulle vara så som han är. Oj, förstår ni vad jag menar?


Vi har ju varit 10 syskon och ingen av oss är den andre lik, om jag säger så. Inte så mycket i alla fall. Jo, vi är blyga, tillbakadragna och snälla allihop, men annars skiljer vi oss åt.


Men min man och hans bror är ungefär lika långa, samma kroppsbyggnad fast min man är smalare. Samma djupa intellekt och intelligens, kunde sjunga starkt och fint och är utpräglade sällskapsmänniskor. Fast, där ligger min man lite i lä.


En sak som däremot skilde dom åt helt, var att min mans bror hade hur många vackra och berömmande ord som helst om allting, till max.  Maten var superb, lägenheten var trevlig, vi bodde så fint, härlig balkong och min man såg ut som om han var 50 år, håret var snyggt och smal och fin i kroppen. Detta vet jag inte hur många gånger jag hörde så då blir jag så att jag inte tror på det. Men han ville vara snäll och tyckte att det var så roligt att få komma och hälsa på oss. Han är 3 år yngre än min man och är läkare. De är bara två syskon i den familjen. 


Det var roligt att träffas och jag hoppas att det kan bli flera gånger, att de verkligen återupptar kontakten. Vi pratade mycket om det, så vi får se till att det blir verklighet.


 

Har ni sett? Detta fanns på en mur på Långholmen i Sthlm. Otroligt. Det är ju en bild av mig, eller hur?  Färgen violet stämmer ju också.



 
 
Znogge

Znogge

14 juni 2014 12:37

Så trevligt att din svåger varit på besök! Roligt att han uppskattade allt för nog är det gott med berömmande ord :-)

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
GeddFish

GeddFish

14 juni 2014 15:16

Det låter som min Sigge. Han var så där berömmande om allting, tacksam, artig, men försynt. Kunde hålla tacktal för en middag.

Det är bättre än att inte tacka alls! Så var glad åt din svåger!
Kramar, Gerd

http://gerd-geddfish.blogspot.com

 
Tummelunsen

Tummelunsen

15 juni 2014 00:33

Trevligt med trevligt besök. Och att få beröm visar på stor uppskattning, vilket idag har blivit en "bristvara".
Kram ♥

http://tummelunsen.blogspot.se

 
Lena

Lena

15 juni 2014 10:02

Vilket spännande möte!! :)) & jag tror absolut att han menade vad han sa <3

Kramarom er & fin söndag <3

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
blessingsrehab

blessingsrehab

15 juni 2014 13:01

Hej kära syster Lila ;)...Härligt att läsa din blogg igen...Kommer nog att bli lite flitigare i bloggen igen..Kramom. Bless

http://blessingsrehab.bloggplatsen.se

 
Piedra

Piedra

15 juni 2014 13:31

Hi hi, ja visst är det du på bilden! :)
Trevligt att du fick träffa Mysingens bror. Menar du att de inte haft kontakt på alla år du har känt Mysingen? Låter trist i så fall. Hoppas det blir fler träffar framöver.
Varm kram! ♥

http://enplatsilivet.blogspot.se

 
Bling

Bling

15 juni 2014 20:04

Trevligt att du fick träffa din svåger, tycker som Gerd, bättre med tacksamma artiga människor, än det motsatta.
Kram

http://ting-bling.blogspot.se

 
Lillis

Lillis

16 juni 2014 06:15

Trevligt att du tittade in hos mig.
Så trevligt med besök
Önskar dig en bra start på veckan och en trevlig Midsommar
Ha det gott
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
gun

gun

16 juni 2014 19:05

Kul och trevligt besök fick ni.
Så sant att man gör sig en bild av personer som man aldrig träffat och oftast stämmer det inte:).
Önskar dig en trevlig midsommar.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

16 juni 2014 19:51

Vad roligt att få träffa någon man bara har hört talas om. Förstår vad du nenar då du skriver att för mycket beröm kan bli lite för mycket. Men heller det än någon som bara hittar fel och är negativ. Ha nu en fin midsommarvecka. Kram.

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards