Direktlänk till inlägg 27 juli 2018

Dubbelgrattis!

Av wiolettan - 27 juli 2018 08:08


Idag fyller min ena bonusgrabb år, närmare bestämt femtiofyra.


 

Ett stort GRATTIS!


 

I går fyllde hans bror 65 år. 


 


Dessa två grabbar är min förra mans barn och jag har umgåtts mycket med dom och deras barn, innan min förra man avled och jag fick ett annat liv. Jo, visst, vi har fortfarande en fin kontakt och det är så roligt att höra ifrån dom.  Peter har ju ockxå vuxit upp med mig och min förra man, eftersom han fick vårdnanden om honom. Peter var bara 4 år då jag kom in i deras liv.


Vi fick inga barn tillsammans. Missfall fick jag och det var ingen trevlig del av mitt liv. Ibland kan jag undra hur det skulle ha varit om jag hade fått se mina egna barn växa upp, men det går inte att grubbla för mycket då kan man bli knäpp. Så jag försöker att varken prata, eller tänka på det.


Mysingen har ju också barn, närmare bestämt 3 st. En av dom var förresten här och hälsade på härom veckan. Han har också barnbarn, 10 stycken och tre barnbarnsbarn.


Vi hoppas att det går bra för dom alla i livet och att de får vara friska.



Hoppas också att det ska bli lite svalare väder, för mitt hjärtats skull. Nu var jag en egoist.


Genom hoppets fönster har man

den bästa utsikten mot himlen.





 
 
Hanneles bokparadis

Hanneles bokparadis

27 juli 2018 09:34

då ska man fira, alltid kul med kalas ❤️

http://hannelesbibliotek.blogspot.se

 
tant Hannele

tant Hannele

27 juli 2018 09:36

(härligt att du fått barn ändå, själv har jag egna men var inte främmande för att adoptera som ung)

http://hannelesbibliotek.blogspot.se

 
Znogge

Znogge

27 juli 2018 09:49

Så härligt att ni håller kontakten fortfarande men du kom ju in tidigt i pojkarnas liv och då blir man en viktig person även om man inte är biologiskt släkt med varandra. Att få barn är ingen självklarhet men vi hade förmånen att få tre barn på fyra år. Hade vi inga egna fått hade vi garanterat adopterat. Det har syster och svåger gjort och har sedan tio år tillbaka världens ljuvligaste dotter. Men det är naturligtvis olika hur man tänker där. Ni har genom Mysingen en rejäl skara att träffa!

Kram och ha en fin dag!

http://znogge.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

27 juli 2018 12:01

Jag förstår att det måste vara en sorg att du inte fått några "egna" barn, men du har ju ändå haft barn omkring dig. Att få ta hand om och fostra en 4-åring kan ju inte vara det sämsta.
Fina tårtor har du gjort. Det blev säkert uppsakttade.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Ditte

Ditte

27 juli 2018 14:48

Visst är det roligt att fira och att fira det som firas kan.Och barn har du haft runt dig. Men det är alltid en sorg att inte bli mamma/pappa. Men du har ju varit med i barnens liv som en viktig person för dem. Jag har två tvillingflickor, idag 37 år, som adopterades då de var tre månader och vi hämtade dem på Sri Lanka. De har alltid varit "mina" även om jag inte just burit dem och berett mig så mycket glädje. Idag finns två härliga barnbarn och två bonusbarnbarn och de ger mig alla så stor glädje.

Visst är värmen svår och jag önskar mig också svalare temperaturer. Orken är låg.
Stor kram och tankar till dig.

http://dittemitti.se

 
geddfish

geddfish

27 juli 2018 20:28

Du har varit omgiven av barn, en stor lycka.
Jag har haft lyckan/förmånen att få fyra barn och tre av dem har skänkt mig barnbarn. Att få biologiska barn är ingen självklarhet eller rättighet.
Varm kram och jag tänker på dig!

http://gerd-geddfish.blogspot.se

 
gun

gun

28 juli 2018 13:17

Vad kul med firande och du har ändå fått förmånen att ha barn omkring dig.
Värmen ja, den håller i sig och man orkar inte så mycket om dagarna. Önskar mig regn och svalare väder. Regnet behövs nu med tanke på allt om brinner och för bönderna.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Kraka

Kraka

28 juli 2018 21:21

Vilka fina tårtor!

http://kraka.moah.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards