Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Blod och bio besök.

Av wiolettan - 24 mars 2015 14:45


Full rulle hela förmiddagen.


En liten morgonpromenad först, sedan tvättstugan. Därefter gick jag ner till vårdcentralen för att kolla hur Waranvärdet låg till. Där var hela väntrummet fullt med folk men efter en halv timme fick jag komma in. De som ska kolla sitt Waranvärde får gröna kölappar och får lite förtur.


Då sköterskan stack mig i fingret så rann blodet. Hon hann inte med alls. "Oj" sa hon, "det var väldigt". Vet inte om hon menade att kanske blodet var för tunt. Jag får svar i morgon skulle jag tänka mig. Det var svårt för henne att få på någon liten plåsterlapp men till slut gick det och jag fick extra med mej också, så det var ingen fara. Lite ovanligt kändes det förstås för det brukar vara tvärtom, svårt att få fram blod att fylla rören, de brukar få trycka på fingret och stå i. Hoppas bara att blodet inte är för túnt.


Igår var vi på bio.

 


Det är många år sedan senast, kanske 6-7 år. Vi är inga flitiga biobesökare. Men häromdagen kom jag ihåg att jag hade ju vunnit två biobiljetter och att de kanske inte räckte så länge till. Tittade efter och det stämde. Tiden på dom går ut 28 mars, alltså om några dagar. Men mysingen hittade en film på Saga biografen så vi åkte in till stan och fick oss några skratt. Jag hade skickat in en bild till en tidning, bilden hade jag tagit vid en av våra morgonrundor och den vann andra pris. Kul.


Filmen hette "I nöd eller lust" och det var många "kändisar" med i den. Den har nyligen haft premiär, den 6 mars. Det står om den "att gräddan av svenska skådespelare är med i denna komedi". Det kanske stämmer, många kände jag igen och de som var mysigast att se var Johan Ulveson och Dan Ekborg.


 

Saga biografen ligger på Kungsgatan och det verkade mycket lugnt på gatan.


 

En häst såg jag förstås.

 
 
Comsi Comsa

Comsi Comsa

24 mars 2015 16:28

Du har varit så nära mig idag att vi kunde ha krockat, hi hi hi....
Var det en bra film? Hoppas waranvärdet är bra i morgon... Minns när jag hade en djup trombos och jag fick gå och ta dessa värden varje morgon på Sabbatsberg, detta var i slutet på 80-talet.

Kramen ♥

http://egopyret.blogspot.com

 
Znogge

Znogge

24 mars 2015 16:51

Vilken tur att du kom att tänka på biljetterna för visst hade det varit snopet att gå miste om vinsten. Vi går på bio några gånger per år och jag tycker det är riktigt trevligt :-)

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Geddfish

Geddfish

24 mars 2015 19:59

Sigge och jag gick ofta på bio, jag vann biljetter på jobbet på olika vis. Numera går jag på biblioteksbio, det är gratis, men jag har inte kunnat detta på ett år, har inte passat in i min trånga tidigare värld.
Bio är häftigt.
Hoppas ditt blod var bra! Kram!

http://gerd-geddfish.blogspot.com

 
gun

gun

24 mars 2015 21:24

Sticka mig i fingret... då får de allt bål hålla fingret:).
Jag drar åt mig mitt kära finger. Där är jag inte tuff.
Biobesök är mysigt för man går så sällan på bion.
Läste ditt förra inlägg och tänk att jag satt där nere i blå hallen för ett par månader sedan. Vad tiden går fort.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.seen.se

 
TantGlad

TantGlad

25 mars 2015 04:05

Roligt att gå på bio. Hoppas filmen var bra. Är själv dålig på att gå på bio. Tror man är bekväm. Skönt att se filmer liggandes.......Haha...i soffan

Blod..stick i fingret...nä fy och usch. Tror jag svimmer nu *ler* sånt där kan vara tjurigt.

Må och ha det så gott nu med mysingen.
Kramkram från mig.❤

http://tantglad.bloggo.nu

 
Lena i Wales

Lena i Wales

25 mars 2015 10:14

Hoppas varanvärdet var bra.
Bio är trelvigt, men jag somnar alltid, så har slutat gå. Dyr sovplats!

http://lenaiwales.wordpress.com

 
sanne

sanne

25 mars 2015 14:42

Hejsan, fin blogg :D
Kika gärna in min! Har dessutom en frågestund nu också.
KRAM

http://sampa.blogg.se

 
Kraka

Kraka

25 mars 2015 19:51

Jag var faktiskt på bio en av de sista dagarna innan jag reste tillbaka till Grönland. Vi såg Selma. Den har jag ju alldeles glömt bort att blogga om. Brukar alltid skriva om filmer jag ser, i alla fall dem på bio.
Kram

http://kraka.moah.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards