Alla inlägg den 3 mars 2016

Av wiolettan - 3 mars 2016 08:45


God Morgon alla snälla läsare av min blogg. Hoppas att ni har haft en god natt och sovit gott, till skillnad emot mig. Förmaksflimmret har hållit mig vaken och jag har bara längtat till morgonen. Är inte så förtjust i att ligga ensam och vänta på att det ska dagas. Ensam? Du har ju din mysing? Joo, men han har en god sömn.


I går var vi och sjöng och övade inför våruppträdandet på SPF:s månadsmöte i april. Mycket trevligt och god gemenskap i vår grupp. Liten grupp, men naggande god.


Vi har också varit på "röjarparty". Låter ju inte klokt egentligen. Men min äldsta bror som bor i Farsta ringde och frågade så. "Vill ni komma på mitt "röjarparty"?  Det var mycket lugnare än det lät.


Han har nämligen gjort om lite i sin lägenhet, nya golv, målat väggar och tak i några rum och inhandlat nya möbler. Det mesta jobbet har han lejt några att göra, han fyller i alla fall 89 år i juni. Men nu ville han att vi skulle ner i källaren med lite han skulle spara samt slänga en massa skräp i återvinningsstationen. Sedan hade vi fest. Han är duktig på att laga god mat.


 

Varm macka till förrätt, med bland annat ost och skinka. Jaha, det blev ingen bild på mackan här inte.


 Huvudrätten var köttgryta, stark och mycket god.



 

Glass med grädde och hallon till efterrätt.


Sedan fick vi titta på datorn,  på hans sondotter som med sin man är i Burma, jobbar idellt och ska så göra i två år framåt. Det var mycket intressant att se hur de lever där. Fattigt, men människorna verkar så glada.


Sedan var vi trötta och ville hem, i alla fall jag, men min bror ville också bjuda på kaffe med tårta. Jag måste då säga att det fanns inte mycket till plats i magen för den goda tårtan.


 

Detta budskap fanns i ett skyltfönster.


Ojoj, nu måste jag göra mig i ordning och i väg till Heart Center, har en tid hos hjärtläkaren. Hur ska det gå? Läkarbesök är inte min starka sida, men jag måste. Får hälsa på er senare i eftermiddag, eller kvällen, beroende på.





Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards