Direktlänk till inlägg 3 april 2016

Det ena och det andra.

Av wiolettan - 3 april 2016 08:22


Jag kanske måste sluta med detta som Bosse Lidén, håller på med, tävlingar.  Jag blir så engagerad och det upptar en sådan stor del av mina tankar. Hur jag menar? Jo, det ska jag tala om.


Igår morse tog vi en promenad för att fotografera reg.nr enligt olika små bestämmelser och det gjorde vi, eller jag fotade och mysingen följde med som ledsagare. Det är ju nämligen så att det ska vara bilder som man har tagit själv och inga lånade eller tagna från nätet, det har ju vår lekledare Bosse uttryckligen skrivit på sin blogg och det är ju rätt och rättvist. Att "låna" bilder är ju enkelt, alldeles för enkelt i dagens digitaliserade värld. Det är den ena sidan av saken. Fast jag inte borde bry mig så blir jag så ledsen då jag ser sådant.


Den andra är att jag nu idag vid vår morgonpromenad helt var inställd på att kolla bilar, eller närmare bestämt reg.nr.  "Titta där, jämnt hundratal, tre lika siffor". Helt fokuserad på något annat än min vandring. Jag fotade till och med vissa reg.nr i morse också, fast jag redan igår lade in mitt tävlingsförslag på bloggen och har fått mina poäng. Snacka om att vara tävlingsinriktad. Tur att jag inte ägnade mig åt någon sport, som yrke, där jag skulle tävla med andra, i mitt yrkesverksamma liv. Måste i detta sammanhang tala om att jag tycker ändå att det är störtkul att tävla och min mysing har inget emot det. Så jag är mycket tacksam att Bosse orkar med allt jobb som det ligger bakom hans trevliga frågelekar.



Nu till något annat.


Vi har firat igen. Ni mina bloggvänner var ju helt överens med mig om att vi, mysingen och jag, i vår ålder skulle ta varje tillfälle i akt för att fira och förgylla vår tid tillsammans. Det har vi gjort igen med besked. På mer än ett sätt.


   

Visst är de vackra. Tio röda rosor.


Dessa fick jag häromdagen då det var precis 10 år sedan som mysingen mantalskrev sig här hos mig. Helt otroligt, vi har bott ihop i 10 år. Och, det bästa av allt, vi har klarat av det, inte slitit håret av varandra eller något annat drastiskt. Tvärtom så har vi blivit mer och mer sammansvetsade.


Jodå, vi åt restaurangmat den dagen också. Förstår att ni undrade.



 
 
Znogge

Znogge

3 april 2016 10:33

Du gjorde ett bra jobb men jag förstår hur du känner det. Husse tyckte inte jag skulle bry mig men jag funderar på att lämna "walk over" denna gång! Jag har alla bilder utom 007 men visst, den finns på nätet. Men som den ärliga människa jag är då letar jag vidare!

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Anki

Anki

3 april 2016 10:42

Du var verkligen urduktig och snabb som en kobra :) Jag bor ju ute på landet och här finns inte så många bilar - är dessutom genomförkyld med feber och hosta, så framtiden får utvisa ifall jag orkar med en tur till civilisationen. Håller med dig - klart man ska vara ärlig och inte "låna" bilder på nätet.
Grattis till era tio år som sambo - en fin anledning att fira!
Tack snälla du för dina vänliga ord om mina bilder :)
Ha nu en fin söndag!

http://ankistankar.blogspot.se

 
Comsi Comsa

Comsi Comsa

3 april 2016 14:31


Så vackra blommor, 10 år är lång tid.
Ni gör så rätt med att fira er kärlek. ❤

Kram ❤

http://egopyret.blogspot.com

 
Primrose

Primrose

3 april 2016 14:58

Bra jobbat, du ligger ju väldigt bra till i tävlingen ,-))
Ja 007 var inte lätt, trodde inte den skulle dyka upp.
Men helt plötsligt stod den där ,-)
Jag har sällan blivit så glad ,-)))))
Tack för titten hos mig.
KRAM Primrose ,-)

http://enrosafluga.blogspot.com

 
Geddfish

Geddfish

3 april 2016 15:36

Är det tävling, ska man då raktes inte låna från nätet.
Jag vill överhuvudtaget helst ha egna bilder, då kan ingen beskylla en för att ha norpat.
Ni gör så rätt i att fira, alla tillfällen ska tas tillvara!
Varm kram ♥ ♥ ♥

http://gerd-geddfish.blogspot.se

 
Ingrid

Ingrid

3 april 2016 17:04

Jag förstår mer än väl hur du känner och mina känslor inför de här tävlingarna är liknande. Det är därför jag inte är med. Jag har även valt att avstå från en hel del utmaningar eftersom jag tycker att det styr bloggandet på ett sätt som jag inte gillar.

Ni är kloka som tar vara på tillfällena att fira!
Varm kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Znogge

Znogge

3 april 2016 17:53

Fast jag måste säga att Bosses tävlingar brukar alltid vara trevliga och roliga utmaningar så må ingen skugga falla på honom!

http://znogge.wordpress.com

 
Anneli

Anneli

3 april 2016 20:21

Vilka fina rosor, jag älskar rosor oxo.
Roligt att ni firar, klart att ni ska göra det. Njuta av varandras sällskap o tänka tillbaka på eran tid. Jag önskar att jag oxo hade någon att dela mitt liv med, men det kanske finns nån för mig oxo.
Jag förstår dig det där med tävlingen, o jag förstår att du tycker att det är roligt.
Ha nu en mysig kväll o dröm sött kramar ♥

http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se

 
gun

gun

3 april 2016 20:24

Vilka fina rosor och ni gjorde rätt i att gå ut och äta på restaurang igen:).
Våran Bosse är en påhittig en:), bara att jag inte hinner med.
Önskar dig en fin kväll.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Tezz på Endeavour

Tezz på Endeavour

3 april 2016 23:47

Vackra rosor! Klart man ska fira 10 fina år tillsammans!Och så trevligt att gå ut och äta
Nattkram

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

 
Piedra

Piedra

4 april 2016 08:02

Åh, så vackra rosor!
Jag förstår verkligen om du vill dra dig ur tävlingen. Jag kommer aldrig att gå med i någon sådan typ av tävling på bloggen. Då skulle det för mig kännas som att någon annan hade makten över och bestämde över min blogg. Jag vill skriva vad jag vill på bloggen och lägga ut vilka bilder jag vill. Ingen annan ska bestämma vad som ska uppta mina tankar och min blogg.
Stor, varm kram ♥

http://enplatsilivet.blogspot.se

 
Eva

Eva

4 april 2016 09:45

Grattis till ditt fina resultat i Bosses roliga lek! Håller helt med dig att det är jätteroligt och så spännande se vad Bosse hittar på härnäst. Lite tävlingsnerver får man räkna med även om det är på skoj. Och det bästa att det är helt frivilligt om man vill leka eller ej. Du och mysingen är ett bra team både i kärlek och lek. Grattis till de tio åren och all lycka till er i fortsättningen. Ha det så gott fina lekkamraten och varma vårkramar 🌹😊

http://eva49.bloggo.nu

 
Annika

Annika

4 april 2016 09:55

Ha,ha...ja han kan då ställa till det Bosse. Grattis till era 10 år som samabos. Vi var nyligen på en fest där paret firade 40 år tillsammans, så visst finns det mycket att fira. Ha en fin Måndag. Här regnar det, med vad gör det...snön ska ju bort NU!
Måndagskramen

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards