Alla inlägg den 3 april 2016

Av wiolettan - 3 april 2016 08:22


Jag kanske måste sluta med detta som Bosse Lidén, håller på med, tävlingar.  Jag blir så engagerad och det upptar en sådan stor del av mina tankar. Hur jag menar? Jo, det ska jag tala om.


Igår morse tog vi en promenad för att fotografera reg.nr enligt olika små bestämmelser och det gjorde vi, eller jag fotade och mysingen följde med som ledsagare. Det är ju nämligen så att det ska vara bilder som man har tagit själv och inga lånade eller tagna från nätet, det har ju vår lekledare Bosse uttryckligen skrivit på sin blogg och det är ju rätt och rättvist. Att "låna" bilder är ju enkelt, alldeles för enkelt i dagens digitaliserade värld. Det är den ena sidan av saken. Fast jag inte borde bry mig så blir jag så ledsen då jag ser sådant.


Den andra är att jag nu idag vid vår morgonpromenad helt var inställd på att kolla bilar, eller närmare bestämt reg.nr.  "Titta där, jämnt hundratal, tre lika siffor". Helt fokuserad på något annat än min vandring. Jag fotade till och med vissa reg.nr i morse också, fast jag redan igår lade in mitt tävlingsförslag på bloggen och har fått mina poäng. Snacka om att vara tävlingsinriktad. Tur att jag inte ägnade mig åt någon sport, som yrke, där jag skulle tävla med andra, i mitt yrkesverksamma liv. Måste i detta sammanhang tala om att jag tycker ändå att det är störtkul att tävla och min mysing har inget emot det. Så jag är mycket tacksam att Bosse orkar med allt jobb som det ligger bakom hans trevliga frågelekar.



Nu till något annat.


Vi har firat igen. Ni mina bloggvänner var ju helt överens med mig om att vi, mysingen och jag, i vår ålder skulle ta varje tillfälle i akt för att fira och förgylla vår tid tillsammans. Det har vi gjort igen med besked. På mer än ett sätt.


   

Visst är de vackra. Tio röda rosor.


Dessa fick jag häromdagen då det var precis 10 år sedan som mysingen mantalskrev sig här hos mig. Helt otroligt, vi har bott ihop i 10 år. Och, det bästa av allt, vi har klarat av det, inte slitit håret av varandra eller något annat drastiskt. Tvärtom så har vi blivit mer och mer sammansvetsade.


Jodå, vi åt restaurangmat den dagen också. Förstår att ni undrade.



Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards