Alla inlägg den 25 februari 2016

Av wiolettan - 25 februari 2016 08:38



Nu var det flera dagar sedan jag var här inne och skrev. Vid det här laget vet ni att jag inte mår så bra ibland och då får bloggen vara. Hoppas att ni inte tröttnar på mig för det.


Vad annars har hänt, eller inte hänt? Det som inte har hänt, eller som hände men som jag inte då kunde vara med på var att min mysing hade filmvisning på SPF. Det brukar vara lite småtrevligt. Han har visat flera filmer där, bland annat Casablanca med Ingrid Bergman och Humphrey Bogart.


Denna gång var det filmen Afrikas Drottning, som mysingen visade, också med Humphrey Bogart men då med skådespelerskan Katharine Hepburn. En sevärd film.


Vi har varit med på en tur till Mariehamn. Vi var över 40 personer från SPF som satte oss i en buss för vidare färd till färjan  i Kapellskär och en kryssning  med M/S ”Rosella”.


Det var en lugn och behaglig resa, ingen sjögång.


Det som gjorde att jag tyckte att just denna resa var intressant var den föredragshållare som skulle underhålla oss. Det gjorde han med besked och med hjälp av en orm och en spindel.


   

Då vet ni säkert vem det gällde? Precis. Jonas Wahlström som arbetar på Skansen i Stockholm, svensk djurexpert och är den som har byggt upp Skansenakvariet.



   

Här ser ni kanske min rädsla för spindlar. Ulf Elfving fick hålla i denna lurvige vän och jag darrar. Suddig bild.


Jonas intervjuvades av Ulf  Elfving som kanske är mest känd som programledare i Radio. Det var så intressant och trevligt att få lyssna till Ulfs frågor och Jonas svar. Det blev många skratt och applåder. Jonas Wahlström hade också sina två bröder med samt sin dotter.


 


Dottern gick runt senare bland publiken med den stora ormen så den som ville kunde klappa den eller få ta den runt halsen. Jag hade inte någon särskild lust till någotdera.


Vi har tvättstugan så det blir lite "spring" idag. Det är bäst att passa på då jag känner mig någorlunda OK.


Hoppas att ni mina bloggvänner får en finfin dag.





Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards