Direktlänk till inlägg 11 februari 2017

Fyra minus.

Av wiolettan - 11 februari 2017 09:29


Den bästa dagen i veckan brukar jag kalla denna dag, lördag. Men, idag blir det lite annorlunda eftersom min mysing ska iväg och få 10:e graden på Par Bricole. Han åker redan tidig eftermiddag och kommer väl inte hem förrän jag har gått till sängs, kan jag tänka mig. Jag kommer inte att ha långtråkigt men det blir inte som våra vanliga lördagar.


Så snart ska han hänga på sig en mängd medaljer på sin frack och bli snygg värre. Förut, här på bloggen har jag lagt ut en bild så ni fick se, då han var uppklädd och prydlig men det var några år sedan. Får se om jag tar ett nytt foto idag.


Igår åkte vi iväg redan före elva på förmiddagen och var borta hos goda vänner hela da´n och fick bli undfägnad och uppassad till max. Det var en mycket god trerätters middag och vi njöt i fulla drag. De bor nästan i Nynäshamn, så vi åkte både buss och tåg några timmar, men det var en upplevelse det också. Att stiga upp på bussen var jobbigt, jag höll inte på att komma med, svårt med höften där. Men skam den som ger sig, det gick.



    

Denna tulpanbukett fick jag av en övernattande gäst.


Snart är det melodikrysset som vi alltid försöker att lyssna till och lösa. Det tränar hjärnan och samtidigt kan det ibland vara vacker sång och musik att lyssna till.


 

Den här skylten gick vi förbi i morse på vår stadsrunda.


Hoppas att vi alla får en bra dag och var rädda om varandra.





 
 
Bosse Lidén

Bosse Lidén

11 februari 2017 10:57

Fina ord på skylten. Tulpaner är extra njutbara vid den här tiden på året. Hoppas ni fick ihop krysset och du hittar på något kul även i ensamheten.
Soliga lördagskramar från Ystad

http://bosseliden.wordpress.com

 
geddfish

geddfish

11 februari 2017 11:44

Du får ha det så gott. Och du hittar säkert något trevligt att göra. Jag är numera också medlem i en orden, som vårdar kulturen. Ser att en del har många fina märken och medaljer.
Följ ditt hjärta, fina ord 💚
Lördagskram 💚

http://gerd-geddfish.blogspot.se

 
Znogge

Znogge

11 februari 2017 12:25

Vilken vacker tulpanbukett och visst blir man alltid glad när man får blommor. Hoppas att du får en bra lördag ändå utan din mysing. Min pappa var också med i ett ordenssällskap och satt med i deras överstyrelse. Men där fanns det en damsektion som min mamma var med i så det var många gemensamma aktiviteter och trevligheter! Minns hur fin min pappa var i sin frack men nu ligger medaljerna här hemma...

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

11 februari 2017 12:44

När jag var ute på min förmiddagspromenad tänkte jag gå in på Kupan, för där löser man Melodikrysset gemensamt på lördagarna, men klockan blev så mycket så jag fortsatte hem i stället.
Ha en skön helg och hoppas att det går bra för mannen din i dag!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Ditte

Ditte

11 februari 2017 23:01

Melodikrysset lysssnar vi ofta till och löser i samband med en sen frukost. Har så gjort i många, många år. Och hinner iv inte när det direktsänds får det bli senare. TYvärr har jag aldrig vunnit trots rätt svar, men det är lika roligt ändå.
Så vackra tulpaner du fick och roligt att de står så fint utan att hänga med huvudena. Du kan säkert njuta av dem ett bra tag till-
Trevligt att komma bort, men visst är det trassligt att komma på en del bussar. De borde per automatik sänka dem så att det går lättare.
Kan tänka mig att din "mysing" var fin när han skulle iväg idag i frack med medaljer och säkert fick han en trevlig kväll.
Timmen är sen så jag önskar dig god natt och en trevlig söndag.
Stor och varm kram.

http://akker.blogg.se

 
gun

gun

12 februari 2017 12:14

Melodikrysset brukar jag alltid ha på i bilen när jag kör.
Musiken brukar vara bra.
Fina ord på skylten och tulpaner är så härliga den här årstiden att få eller köpa.
Tror nog du hittade på något trevligt igår kväll.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Kicki

Kicki

12 februari 2017 12:48

Så bra citat, det ska vi göra, följa våra hjärtan.
Vilken kämpe du är, och så fina tulpaner.
Ha det fint kramar

http://kicki-olsson-58.bloggo.nu

 
Mammatvåbarn.bloggplatsen.se

Mammatvåbarn.bloggplatsen.se

12 februari 2017 22:49

Välkommen in till min blogg vetja. Här ska jag beräta lite om mitt liv med min familj som en dagbok.

http://mammatvabarn.bloggplatsen.se

 
Hemmamammafrubloggplatsen.se

Hemmamammafrubloggplatsen.se

13 februari 2017 01:05

Är Du en funderingsmänniska?
Själv är jag verkligen en funderingsmänniska.
Även fast jag mår bättre så är jag ju inte "där" än om man säger så och även fast jag ser fram emot att börja arbetsträna-så kommer ändå dem där tankarna.
Kommer det att funka? hur ska det gå? bla bla bla.
Jag vill ju verkligen att det ska funka och det är nog där en del bottnar också.
Borde ju egentligen tänka "det blir som det blir" men tyvärr funkar inte min hjärna så riktigt.

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 
Vonne

Vonne

13 februari 2017 07:45

Tänk så lätt man hamnar i vanor. "Det brukar vi göra" etc. Men samtidigt är det en trygghet och en glädje att se fram emot precis som era lördagar. Denna gång inte som vanligt men då blir det nog desto bättre nästa lördag. Tills dess önskar jag dig en fin vecka och stor kram skickar jag också med.
Yvonne

http://vonnevardag.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wiolettan - 3 juli 2023 21:19

  Nu har jag ”fått” min nya dator, men jag kan inte använda den än. Den förra datorn ville inte som jag ville längre. Denna är en nyare version.   Allt måste börjas om från början så det kanske dröjer innan ni får något livstecken i...

Av wiolettan - 22 juni 2023 16:43

  Nu har vi haft det mycket varmt i så många dagar och endast lite regn. I mitt tycke alldeles för varmt. Jag mår inte bra då det blir så här, eller mitt hjärta tycker inte om det. Börjar mer och mer förstå att det finns många äldre som inte klarar...

Av wiolettan - 13 juni 2023 08:41

  Vi har ju genom våra resor i Sverige besökt nästan samtliga domkyrkor. På den här Värmlands resan fick vi tillfälle att se Karlstads domkyrka så nu har vi bara Luleås kvar.   Båda tycker vi om att besöka kyrkor. Ibland är de stängda och iblan...

Av wiolettan - 9 juni 2023 08:33

  Vi har nu kommit tillbaka hem, ifrån vår tripp till Värmland, har varit hemma flera dagar och tagit igen oss. Det låter det. Måste vila efter det att vi varit på semester. Ja, jag säger då det.   Resan har gått bra, utan missöden och det är v...

Av wiolettan - 30 maj 2023 16:16

    Vi var för ett tag sedan ute och åkte med bilen. Lite för att komma ut och mycket för att se hur jag klarade av detta med att sitta i bilen ett bra tag. Vi vill ju så gärna bila upp till mitt föräldrahem i Ångermanland i sommar.       ...

Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards