Alla inlägg den 26 februari 2018

Av wiolettan - 26 februari 2018 08:08


Det såg så fint ut i morse då jag tittade ut. Men sedan såg jag på termometern att det var minus 7 grader och tittade närmare på snöflingorna. En del blåste nästan vågrät och då vet jag att vindarna blir kalla och isiga, nordanvindar.


 

Men visst är det vackert med snö? Det syns på bilden hur snön faller.


 

Ja, jag vet, alla tycker inte det och det kan jag förstå. Men så länge som det inte är halt så känns det härligt. Dessa båda snöiga bilder har jag tagit ifrån lägenheten.


Jag har visserligen inte varit ut i dag, ännu, men igår då vi gick till Centrumkyrkans 11-gudstjänst var det perfekt gåunderlag.


En av mina kompisar som har en katt tycker att det är intressant att se hur den uppträder då det är blött, kallt eller att det snöar ute. Katten vill ut, då dörren öppnas sätter den sig på bron och bara tittar, går eventuellt en kort liten sväng men ska sedan in igen.


 

Varmt och skönt inomhus, tycker katten. Denna katt har jag fått, för inte så länge sedan och jag tycker det är så mysigt att den kan hänga så där lite slött, på en bordskant.



 

Denna tavla fick jag i julas. Den förenar två av mina intressen, katter och musik.


 

Hjärtan, måste kanske visa en bild av ett hjärta också. Denna tog jag häromdagen då jag stod och diskade och plötsligt såg ett hjärta i slaskhon.


Då jag diskar så brukar ofta mina tankar rusa omkring i hjärnan. För att diska fodrar ju ingen tankemöda och då är det skönt att koppla av och tänka på något roligt. Men just denna dag, då hjärtat kom för mina blickar var det inga trevliga tankar jag tänkte. Allt kändes istället hopplöst och jag försökte ingjuta mod i mig själv.


"Du kanske inte är hopplös". "Undrar vad jag har för funktion här i denna värld"?  "Hur ska jag leva och agera för att det ska gå bra och för att jag inte ska förstöra för någon annan"? Ja, det var rätt så mörkt i mina tankar. Men, så kom hjärtat upp, bildat av diskmedlet Yes. Alla kankse inte ser att det är ett hjärta, vad vet jag.



Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards