Alla inlägg under november 2021

Av wiolettan - 2 november 2021 09:17


Plus åtta grader ute i morse då vi vandrade ut. Vi gick en kort runda, bättre än igår då det blev ingen alls. Jag är tacksam så länge jag kan gå ut och sedan att det inte är någon halka, det gläder mig.


Min syster i Västerbotten berättade att de har haft det mycket halt, även min bror i Ångermanland har nämnt om den besvärliga halkan. En timmerbil hade kört i diket inte alls långt ifrån där han bor. Detta var i förra veckan.


Jo, det är klart, det är november och då kan vädret vara förrädiskt. Månaderna går så fort och igår fick jag bläddra upp nya blad i mina väggalmanackor.


   

Denna har jag fått av Solveig, Bosse Lidéns pusselbit. Jag tycker mycket om hennes almanacka med egenhändigt tagna foton.  En talande bild för varje ny månad. Växter och blommor, den ena vackrare än den andra.


Denna månad har Bosse två olika tävlingsuppgifter varje dag på sin blogg. Gå gärna in där och tävla och var med i hans frågelekar. Ni som tycker att november är en mörk årstid, pigga upp er med lite skoj.



   

Denna ”byggnad” piggade upp mig lite i morse. Lite halvmörkt ute och lamporna på denna rastplats i Tornparken lyste så fint. Syns inte så bra på bilden, men det var lampor runt hela rampen upptill.


   

Även detta gjorde mig glad. För visst är det ett hjärta som kråkorna har byggt? Eller är det bara jag som tycker mig se det?



   

Detta är lite mera normalt. Nej det kan jag kanske inte säga, större än normalt.


Ha en bra dag och var rädda om er.


Ålderdom är inte så illa

om man tänker på alternativet.



Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards