Alla inlägg den 15 maj 2015

Av wiolettan - 15 maj 2015 09:35


Kommer ni ihåg att jag berättade om att mysingen för ett tag sedan hade så ont i ryggen, verkade som en inflammation i ett muskelfäste?


I den vevan fick han se i en katalog som vi fick hem i brevlådan, en käpp som han tyckte verkade praktiskt.


"Ska vi köpa den"? frågade han flera gånger och dividerade hit och dit i flera dagar.


En dag i förra veckan sa jag till honom.

"Ska du inte snart sända efter den där käppen du har pratat om så länge"?
"Jag är ju bra nu, men ok, för eventuellt framtida bruk, man vet ju inte hur det blir. Min pappa hade ju artros och det kan ju drabba vem som helst".


Sagt och gjort. Häromdagen kom käppen per post.


 

Så här ser den ut. Helt suverän, höj och sänkbar, stadig, kan stå för sig själv på golvet, går att fälla ihop, har en tamp så att den går att hänga upp, plus att den har belysning. Längst fram finns en knapp som om jag trycker på den lyser en lampa. Bra att ha om jag måste upp på natten då det är mörkt.


Och, tro det eller ej, men det är sant, nu  behöver jag den. Det har blivit en "låsning" på något sätt i min rygg så jag har svårt att röra mig som vanligt. Det har inte blivit någon promenad ute, varken igår eller idag. Mysingen hjälper mig då jag ska kliva upp ur sängen och även stundvis då jag ska lägga mig, det gör obeskrivligt ont i högra sidan, bak, vid midjan eller strax nedanför, vid vissa rörelser. Undrar vad det beror på?


Kan det vara så enkelt som att den fick en rejäl knyckning då hunden hoppade på mig, som jag skrev om i förra inlägget? Hoppas det för då rättar det ju till sig.



Presentation


Välkomna till min blogg. En 81 årig tjej som försöker se det bästa hos mina medmänniskor. Försöker också vara optimist, hur livet än gestaltar sig.

Har gift mig två gånger. Min förra man avled 2004. Gifte mig 2010 med min nya man.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards